ЗЛАТНА ПАНЕГА ЦИМЕНТ

ЗЛАТНА ПАНЕГА ЦИМЕНТ

ул. Шипка 1
Златна Панега,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: ЗЛАТНА ПАНЕГА ЦИМЕНТ
Адрес: Златна Панега, ул. Шипка 1
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Отрасъл: Строителни материали
Дейност:

Международен производител на строителни материали

Ключови думи: добре дошли, страницата на титан златна панега българия, титан златна панега цимент ад, основните производители, цимент

За нас

Титан е водещ международен производител на строителни материали. Група Титан има над 40 компании с разнообразни сфери на дейност – от производство на инертни материали, различни видове сив цимент, бял цимент, бетон, сухи строителни смеси, пепелина, до пътен транспорт. Предлага се също така превоз чрез собствена флотилия от специално пригодени плавателни съдове и свързаните с тях услуги. Компанията притежава 13 циментови завода в Югоизточна Европа, САЩ и Източното Средиземноморие с настоящ годишен капацитет за производство над 17 млн. тона. Има и дистрибуторски терминали за цимент в Египет, Италия, Франция, Обединеното кралство и САЩ. В резултат на експортната дейност продуктите на Титан са сертифицирани от официалните национални организации в по-голямата част от страните от Европейския съюз, включително Белгия, Франция, Германия, Италия, Испания и Обединеното кралство. Компанията е изградила репутация на производител на качествени и одобрени продукти за все по-разширяващия се европейски и американски пазар.


От основаването си до днес Титан се е утвърдил в циментовия сектор, съчетавайки технически и бизнес умения с внимание и акцент върху опазването и възстановяването на околната среда, професионалното обучение на персонала си, предпазване от злополуки и социална грижа за служителите и семействата им.


Бизнес-успехът и реномето на Титан се основават на прилагането на най-добрите съществуващи технологии за производство и методи за дистрибуция, на систематични проучвания и постоянно усъвършенстващ се ноу-хау. Не трябва да се пропускат и високо квалифицираните служители на компанията. Тя е член на Европейската инициатива за корпоративна социална отговорност, на WBCSD и сред първите предприятия, които са подписали и подкрепят Global Compact Pledge на ООН.


Групата Титан работи в България повече от 10 години, като е инвестирала в модернизации над 86 млн евро.


„Златна Панега цимент” АД е един от основните производители на качествен цимент в страната. Компанията има бетонови възли в три от най-големите градове, като планира бъдещо разширение, работи върху разкриване на нови кариери за чакъл и пясък. Успехът се дължи на използването на най-добрата съществуваща производствена технология и ноу-хау. Дейността на „Златна Панега цимент АД” допринася към подобряването на стандарта на живот в региона, същевременно подкрепяйки социални и културни дейности, както и опазването на околната среда.





 

Открийте ни в Google+