бул. Монтевидео 66
София,
България
23.2556552
42.6826789
UserLikes
Име: АРИС - ПОЛИКАРБОНАТНИ ПЛОСКОСТИ
Адрес: София, бул. Монтевидео 66
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.aris-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителни материали
Дейност:

Поликарбонатни плоскости; Фасади; Промишлени халета; Оранжерии; Хидроизолации

Ключови думи: поликарбонат, поликарбонатни плоскости, фасади, халета, хидроизолации

CATALOG.BG > АРИС - ПОЛИКАРБОНАТНИ ПЛОСКОСТИ



Facebook





За нас

Създадена през 1992 год. и притежава запазената марка АРИС®, регистрирана под № 43122 на 25.10.2002 год. 

Основни акценти в дейността на фирмата са: 

Директен внос на многослойни поликарбонатни плоскости от Германия – Арис е изключителен представител за България на водещата европейска фирма Rodeca GmbH, производител на поликарбонатни плоскости, фасадни термопанели и покривни панели; Доставка на плътни поликарбонатни плоскости и широка гама на цветни поликарбонатни плоскости; Като един от първите вносители на поликарбонатни плоскости в България, Арис натрупа изключително разнообразен и ценен опит.Освен че предлагаме пълна окомплектовка от принадлежности, при нас клиентите получават помощ за правилния подбор на подходящите поликарбонатни плоскости. В зависимост от конкретните обекти- покриви, навеси, козирки, оранжерии и изискванията на клиентите, предоставяме техническа информация и  п

АРИС - ПОЛИКАРБОНАТНИ ПЛОСКОСТИ
репоръки за оптимизиране на разходите.


* Изграждане на покриви, халета, метални конструкции, навеси и козирки покрити с поликарбонат (РС), ремонт на покриви с хидроизолация и поликарбонатни плоскости.
* Цялостно изграждане на промишлени халета, хоби оранжерии и промишлени оранжерии от поликарбонат, вкл. термоекрани, проветряване, автоматизирано управление;
* Енергоефективно саниране;
* Директен внос на полимерни хидроизолационни покривни системи от Германия – Арис е изключителен представител за България на европейския лидер в производството на хидроизолационни покривни системи Polyfin AG;
* Директен внос на PVC профили Funke Gruppe от Германия;
* Термопомпи - Нов акцент в дейността на фирмата е доставка и монтаж на термопомпи. Инсталиране на отопление с термопомпа води до 4 пъти снижаване на разходите за отопление и висока енергийна ефективност. 


АРИС® е сертифицирана по международн

АРИС - ПОЛИКАРБОНАТНИ ПЛОСКОСТИ
ия ста ндарт ЕN ISO 9001:2000 и прилага ефективна Система за управление на качеството, което е гаранция за високото качество на продуктите и услугите, които предлага на своите клиенти. 


През последните 15 години името Арис се свързва с поликарбонат и поликарбонатни плоскости. Това е дейността в която фирмата е специализирана и има изключително богат опит, а именно доставка и монтаж на поликарбонатни плоскости, фасадни панели, покривни панели. Изграждането на атрактивна и в същото време енергоспестявяща фасада е възможна с термопанелите на Rodeca. Новост в тази област са 10-слойните термопанели от поликарбонат. Последната разработка на Rodeca е 60мм панел от поликарбонат вече и с 12 слоя и супертоплоизолация от 0,71W/m2K. 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Освен тези видове Rodeca произвежда и поликарбонатни плоскости 25-5 и 32-6 сътветно с 5 и 6 слоя. Плоскостите се използват обикновено за навеси, козирки, покриви.

 
Открийте ни в Google+